Anderen over SoberCare

Zij gingen je voor:

Judith
Lees verder
Ik heb nu 3 maanden niet gedronken en normaal zou een behandeling op dit punt stoppen. Ik ben erg blij dat ik samen met mijn behandelaar van SoberCare én met een helder hoofd nu nog ruim de tijd heb om mijn leven verder op de rails te krijgen.
Rosita
Lees verder
Meest complete behandeling. En monitoring helpt me echt!
Gijs
Lees verder
Ik zag er tegenop om 12 maanden aan een programma mee te doen. Maar nu ik al maanden nuchter ben en merk dat het eigenlijk heel goed samengaat met mijn gewone leven, ben ik heel blij!
Arend
Lees verder
Mijn vrouw en kinderen vertrouwen me weer als ik zeg dat ik niet drink. Zij zijn daar natuurlijk zeker van dankzij de monitoring. SoberCare is echt een bijzondere behandeling.
Anke
Lees verder
Weer een maand nuchter erbij. Ik geloof weer in mezelf!
Anoniem
Lees verder
Zeer tevreden omdat de geboden zorg ook voor 100% mijn doel bereikt heeft: niet meer drinken en dat ook niet meer gaan doen. Uitstekende begeleiding van psychologe en het 4 x per dag abstinentie monitoren is een gouden concept! Dit was me zonder Sobercare nooit gelukt. Ben buitengewoon blij met het in één jaar bereikte resultaat: ben gestopt met alcohol gebruik en ben een ander mens geworden. 25 kg minder gaan wegen (zonder sportschool oid), geen lichamelijke klachten meer en betere concentratie en energie. Een aanrader voor ieder persoon dat in de alcohol val is komen vast te zitten en er uit wil. Sobercare behandelt niet in een kliniek, maar ambulant, waardoor je gewone leven gewoon door kan gaan. Ik vind het een bijzonder effectief concept dat voor mij erg goed gewerkt heeft.
Previous
Next