Anderen over SoberCare

Ben je benieuwd hoe anderen de behandeling bij SoberCare hebben ervaren?
Lees onderstaande reviews of bezoek de website van Zorgkaart Nederland.

Hans: 
”Zeer tevreden omdat de geboden zorg ook 100% mijn doel bereikt heeft; niet meer drinken en dat ook niet meer gaan doen.  Uitstekende begeleiding van psychologe en het vier keer per dag monitoren van abstinentie is een gouden concept. Dit was zonder SoberCare nooit gelukt. Ben buitengewoon blij met het in één jaar bereikt resultaat. Ik ben gestopt met alcoholgebruik en ben een ander mens geworden. 25 kg minder gaan wegen (zonder sportschool oid), geen lichamelijke klachten meer en een betere concentratie en energie. Een aanrader voor ieder persoon die in de alcohol-val is komen vast te zitten en eruit wil. SoberCare behandelt niet in een kliniek, maar ambulant waardoor je leven gewoon door kan gaan. Ik vind het een bijzonder effectief concept wat voor mij erg goed gewerkt heeft. ”

Gijs:
”Ik zag er tegenop om 12 maanden aan een programma deel te nemen, maar nu ik al maanden nuchter ben merk ik dat dit goed te combineren is in mijn dagelijks leven.  Ik ben heel blij! ”

Anke:
”Weer een maand nuchter erbij, ik geloof weer in mezelf!”

Arend: 
”Mijn vrouw en kinderen vertrouwen me weer als ik zeg dat ik niet drink,  zij zijn daar natuurlijk zeker van  door de monitoring. SoberCare is echt een bijzondere behandeling. ”

Rosita:
”Meest complete behandeling en monitoring helpt me echt. ”

Judith:
”Ik heb nu 3 maanden niet gedronken en normaal zou een behandeling op dit punt stoppen. Ik ben erg blij dat ik samen met mijn behandelaar van SoberCare én met een helder hoofd nu nog ruim de tijd heb om mijn leven verder op de rails te krijgen.”

Wil je graag meer informatie over
SoberCare of jezelf aanmelden?

Of neem contact op via dit contactformulier

De Behandeling

Alcoholproblematiek

Over SoberCare