Aanmelden bij SoberCare

Meld jezelf aan bij SoberCare via onderstaand aanmeldformulier. Wij nemen contact met je op om een vrijblijvend (telefonisch) informatiegesprek te plannen. Je hebt hier nog geen verwijzing voor nodig. In het informatiegesprek met een van onze behandelaren wordt met je gesproken over je alcoholprobleem, over het doel dat je nastreeft en kan je al je vragen stellen over onze behandeling, kosten en vergoedingen.

Binnen 5 dagen kan een telefonische screening plaatsvinden, waarna de diagnostiekdag en behandeling binnen enkele weken kunnen starten (SoberCare heeft vaste startweken). SoberCare heeft momenteel geen wachtlijsten.

Als jij samen met onze behandelaar van mening bent dat het SoberCare behandelaanbod passend zou kunnen zijn, word je uitgenodigd voor de diagnostiekdag. Hier heb je wel een verwijsbrief voor nodig. 

Twijfel je nog? Wij beantwoorden graag je vragen.

Aanmeldformulier

Meest complete behandeling.
En monitoring helpt me echt!

Weer een maand nuchter erbij. Ik geloof weer in mezelf!

Mijn vrouw en kinderen vertrouwen me weer als ik zeg dat ik niet drink. 

De Behandeling

Alcoholproblematiek

Over SoberCare